Glædelig Jul & Godt Nytår 2015
Så er der gået endnu et år med vores fine hjemmeside.
Endnu et år er gået, med en masse trafik på tvisby.dk
Der har det seneste år været over 20.000 besøgende på vores fine hjemmeside, hvilket er et lille fald i forhold til 2014, årsagen kan måske findes i at ikke alle nyheder & arrangementer, bliver oprettet på afdelingernes sider?
Brug af kalenderen på tvisby.dk
Tilbage i juni blev der lavet en lille ændring i Masterpice, der gør at alle arrangementer, ikke automatisk finder vej til forsiden. Vi ved ikke om det er årsagen til det faldende besøgs tal, men det undre os meget at der ikke er flere arrangementer i Tvis, end dem man ser på tvisby.dk?

Vi vil endnu engang gerne opfordre alle afdelinger til at bruge kalenderen, så både os Tvis borger kan se hvad der sker hvornår, men ikke mindst at vise alle omkring os at vi er en meget aktiv by.
Link til udsendte nyhedsbrev til redaktører.
NB:
Der er ikke ændret noget med nyheds modulet, alle nyheder fra de enkelte afdelinger kommer automatisk på forsiden som altid.
Ny aktivitet på hjemmesiden.
Inden længe vil den nye forening i Tvis også være at finde på tvisby.dk, for Jer der ikke allerede viste det, er der startet karate op i Tvis.
Til alle Jer der er på Facebook.
Hvis ikke du allerede syntes godt om Facebook siden "Tvis", syntes jeg du skal skynde dig at klikke ind og "like" siden, der kommer også en del informationer den vej. I dag er der godt 400 der syntes godt om siden, det er både folk her fra byen, men og så fra andre dele af landet.
Tvis på Facebook.
Med ønsket om et godt nytår til alle
Ønsker du IKKE flere emails fra Tvis By?